Meer dan een online visitekaartje 

Hoe ben jij online zichtbaar?

Een website is de ideale manier om jouw bedrijf zichtbaar te maken online. In tegenstelling tot andere online platformen heb je op je eigen website jouw communicatie zelf in de hand. Google eens op de naam van je bedrijf. Wat is je online zichtbaarheid nu? Staat je bedrijfspagina bovenaan bij de resultaten of zijn het vooral verzamelpagina's die naar voren komen? 

Een website is een goede basis wanneer je ook andere platformen gebruikt om naar je site te verwijzen. De eerste indruk heb je zelf in de hand. In tegenstelling tot social media platformen kan je op je website exact bepalen welke content je wil laten zien. Een website biedt dan ook veel mogelijkheden om van meerwaarde te zijn voor je bedrijf. 
Wie bekijkt mijn website?
Belangrijk uitgangspunt bij de opzet van een website zijn de bezoekers. Wat willen ze weten wanneer ze op jouw website terecht komen? Bekijken ze het laatste nieuws? Of zijn ze via de mobiele telefoon opzoek naar jouw adres? Door de bezoeker centraal te stellen stem je de website af op de informatie waarnaar gezocht wordt.

Wordpress
Ik kies ervoor om alle websites te bouwen met Wordpress. Een van de meest gebruikte systemen in de wereld. Wordpress maakt het eenvoudig om nieuwe informatie toe te voegen of te wijzigen. Een ander voordeel is de schaalbaarheid van de website. Begin je klein maar wil je in korte tijd je website uitbreiden met bijvoorbeeld een webshop? De website blijft flexibel en groeit dus met je onderneming mee. Wijzigingen aan de inhoud zijn ten alle tijden gemakkelijk door te voeren.

Tips voor een professionele website
- Verplaats je in de verschillende soorten bezoekers, naar welke informatie zijn ze opzoek?
- Zorg voor een goede mobiele weergave.
- Zorg dat de informatie up-to-date is, voeg regelmatig nieuwe content toe.  - Professionele teksten en krachtige beelden zorgen ervoor dat de sfeer en informatie overeenkomt met de ervaring van de bezoeker. 

Een greep uit de eerder gemaakte websites