Expert Beuningen

Expert Beuningen is een electronica winkel maar dan wel met een groot hart voor de inwoners van Beuningen. Advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van een product.

Opdracht

Facebook
Advertenties
Nieuwsbrief
Vaste campagnes komen vanuit het hoofdkantoor, maar in de persoonlijke berichten van Expert Beuningen mocht meer sfeer. De uitstraling van de advertenties op facebook en in de krant zijn warm, vrolijk en in de huisstijl van Expert Nederland. Lettertype en kleuren zijn behouden van de Expert. Er is gekozen om een vast stramien aan te houden wat zorgt voor herkenbaarheid bij de klant. 

"Al enige tijd maak ik als ondernemer gebruik van Karens expertise op het gebied van Social Media en ik ben hier zeer blij mee. Karen is professioneel, accuraat, onderscheidend en creatief. Wat ook fijn is is dat Karen maar een half woord nodig heeft om hetgeen je haar vraagt vorm te geven. Met in achtneming van de (landelijke) Expert uitstraling, maakt zij eigentijdse advertenties, facebookpost en nieuwsbrieven voor ons als lokale Expert ondernemer. Ook als er een keer ad-hoc wat gemaakt moet worden, staat Karen direct klaar. Al met al een aanrader!"
Ludy van Lin
Referentie via facebook