Chris Peek

Chris weet met zijn enthousiaste en vlotte manier van presenteren de juiste snaar te raken. Met zijn trainingen op het gebied van People- en performance management helpt hij organisaties en leidinggevenden o.a. de werksfeer te verbeteren. Daarnaast heeft hij zijn expertise opgeschreven in diverse boeken.

Opdracht

Corporate Website
Fotografie
Training webbeheer
De website heeft een totale make-over gekregen. Een van de belangrijkste verbeteringen is de menu structuur, door andere titels te gebruiken is direct zichtbaar waar de website overgaat. De website is gebouwd met Wordpress, wat het voor Chris mogelijk maakt om met een persoonlijk gemaakte handleiding zijn website actueel te houden. 

Tijdens een van de bijeenkomsten is een fotoreportage gemaakt, het gebruik van eigen beelden geeft een persoonlijke en open uitstraling op de website.


"Karen is een hele prettige persoon om mee samen te werken. Ze had een aantal verrassende verbeteringen voor mijn website. Ze heeft een fotoshoot gedaan terwijl ik aan het werk was. Daarbij ging ze snel, professioneel en laagdrempelig te werk, waardoor het voor mij heel natuurlijk voelde en ik hele realistische foto’s voor mijn website kreeg. Als ik nog vragen heb voor kleine aanpassingen zijn die razendsnel verwerkt".
Chris Peek